Sommarens oddsfavoriter

Ska Sverige försvara sitt guld i sommarens u21-em
Sommaren är bara ett stenkast bort och jämfört med förra sommarens lyx med Os, fotbolls-EM och World Cup i hockey kan årets sommar kännas lite tom. Men även om 2017 kanske inte håller samma kvalité  som 2016 finns det ingen anledning att oroa sig. Det finns mycket att se framemot i takt med att värmen ankommer.

Champions League
Den tredje juni spelar Real Madrid mot Juventus på Millenium Stadium i Cardiff. Kommer Real Madrid bli det första laget i modern tid att hem två raka segrar eller är det äntligen dags för den sympatiske och evigt unge Gianluigi Buffon att äntligen vinna den åtrovärda tureringen.

Stanley Cup
Finalen spelas i år mellan Pittsburgh Penguins och Nashville Predators. Ska Victor Hedman få lyfta den ärofyllda pokalen eller blir det världens kanske bästa spelare Sidney Crosby? Oavsett vilket väntar spännande matcher med bra odds.

NBA
Borta i USA är de galna i sin basket. I början på juni går finalen mellan Cleveland Cavaliers och Golden State Warriors. Ska den trefaldiga nba-vinnaren LeBron James leda sitt Cavaliers till seger och  kamma hem sin fjärde titel?

U21-EM
Sverige går in i turneringen som regerande mästare och har ett på pappret ganska komfortabel lottning med Polen, Slovakien och England. Får vi uppleva samma magi 2015 med ett likadant firande i Kungsträdgården? Oavsett vilket finns det massor av bets att lägga under turneringen.

Confederations Cup
Denna mysiga fotbollsturnering går i Ryssland där vinnarna från EM, asiatiska mästerskapen, Copa América, Concacaf Cup, OFC Nations Cup, afrikanska mästerskapen samt regerande världsmästaren och nästa års värdland möts.  Hög kvalité och sköna odds utlovas.

Tour de france
Världens kändaste och största cykellopp. För fjärde gången startar loppet i Tyskland men naturligtvis avslutas det i Frankrike. Vem tar hem den prestigefyllda Tour De France 2017?

PGL Major 2017
E-sport fortsätter växa så det knakar. Mellan den 16-23 juli kan du följa CS-eliten i en av världens största e-sportsturneringar.

Wimbledon
Världens kanske kändaste Grand Slam-turnering går årligen i London. Med de bästa spelarna kan du se på tennis i världsklass. Ska Andy Murray försvara titeln på hemmaplan eller kommer Novak Djokovic ta tillbaka sin titel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *