Tips och råd för nybörjare

Betting är egentligen ett annat ord för vadslagning och har blivit riktigt populärt på senare år både i Sverige och utomlands. Tack vare internet kan man idag hitta hundratals olika spelbolag och bettingsidor. Dessa tävlar med varandra om att erbjuda de bästa (högsta) oddsen vilket genererar till en bättre deal för dig! Har du inte provat på betting tidigare kommer vi här ge dig lite tips och råd på hur det fungerar. Man kan börja med att surfa runt på olika betting sidor och jämföra odds, sporter och ligor med varandra. Något annat som kan vara bra att kolla upp när man ändå är igång är även

⚽ Erbjuds ditt favorit lag

kan du lägga systemspel, 1×2, live odds, över under och så vidare

⛹ finns det bonusar och vilka regler gäller för dessa

hur lång är utbetalningstiden

⚾ behöver du verifiera ditt konto och skicka in dokument innan du kan begära uttag

Något annat som är bra att tänka på när man väljer spelsajt är att kolla upp hur lätt navigerad och användarvänlig sidan är i mindre format som smartphones och surfplattor. Visst är det enklare att kunna ta upp mobilen och lägga ett odds och inte behöva plocka fram och starta upp den. Kolla även så att både live och pre odds erbjuds i mobilversionen. Att spela genom en bettingsida är mycket enkelt för dig som gillar att betta ofta och du slipper ta dig till en svenskaspel butik.

Nästa steg är att göra upp hur mycket du är beredd att satsa. I stundens hetta kan man lätt ryckas med, speciellt när favorit laget spelar och du enkelt kan lägga ett live odds. Man måste vara beredd på att förlora varje satsad krona för i slutändan spelar vi för nöjesskull, för att det är kul och för att det ger matchen en extra spänning, men att spela med tanken att vinna är inte riktigt rätt. Genom många spelbolag kan man ställa in en maxgräns för hur mycket man ska kunna spela för inom en vecka eller en månad vilket kan vara ett bra tips. Släng inte hela ”kassan” på ett bett för man vet aldrig vilket spännande vad som kan komma här näst.

Innan man lägger ett bett bör man även kolla igenom tidigare matcher, spelar laget borta eller hemma, krävs det en vinst för att gå vidare i ligan, hur har säsongen sett ut innan, är någon skadad  eller borta. Tippar du på hästar är det andra faktorer som hästens välmående och tidigare resultat som man kan kika på. Dessa faktorer kan spela stor roll och är bra att tänka på själv då det inte alltid räknas med i oddset. Det kan vara smart att börja med singel bett i början, du tippar alltså på en match. Allt eftersom kan du lägga till dubbla och systemspel, risken för höga vinster är större men chansen att vinna blir betydligt längre.

Något som storspelare gör är att de bokför sina lagda spel för att få en enkel översikt för tidigare vinster och förluster och satsade pengar men även för att se om det gått bättre eller sämre en viss period och om det finns något slags mönster man följt. Att bokföra är A och O för att kunna vinna i längden. Det slutliga tipset är att om du vill tjäna pengar så ska du betta med hjärnan och inte med hjärtat vilket innebär att du kanske behöver tippa på motståndarlaget, var alltså realistisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *