Vad kan man betta på?

bfd-bets

När man tänker på odds- och betting brukar man ofta koppla dessa till sport, främst fotboll och hockey. Det många dock inte vet är att odds- och bettingmarknaden är mycket större än så och idag kan man göra sina spel på i stort sett allt!

Betting, som ni förstår, handlar om vadslagning. Man kan bland annat slå vad om vem eller vilka som kommer att vinna en viss match eller race, men man kan även göra sina bet på bland annat musiktävlingar, politiska val, mat och så mycket mer. Vadslagningsmarknaden är idag större och bredare än vad många tror och här tänkte vi nu ta upp några exempel på underhållande odds- och betting utöver de vanliga sportsbetsen.

Spela på musiktävlingarBfd-melodifestivalen

Under olika musikevenemang finns möjligheten idag att göra sina bets, något som blivit alltmer populärt. I våren går en ny säsong av Melodifestivalen av stapeln och redan nu kan man alltså lägga sina spel på den låt man tror kommer vinna de olika deltävlingarna och vilken låt som sedan i slutet vinner finalen och går vidare till Eurovision Song Contest. För att göra sina musikbets kan man besöka några av de större spelsajterna och helt enkelt göra sina satsningar.

Spela på politiken

Att spela på olika politiska händelser är ett intresse som skjutit i höjden och när man lägger sina bet inom politiken innebär det alltså att man spelar på olika val och politiska händelser. T.ex. var det mycket populärt att spela på presidentvalet i USA och spelare vann otroliga summor genom dessa bet. Att beta inom finans är även vanligt förekommande men dessa mer tidskrävande och kräver dessutom en viss kunskap inom ämnet. Läs om Erik Andersson som kammade hem 2,5 miljoner kronor genom sin satsning i presidentvalet här.


Spela på E-sportBfd-CS

Är man intresserad av data- och Tv-spel finns idag även möjligheten att spela på just dessa. Här kan man lägga sina bets på olika spelevenemang som bland annat Dota, CS och StarCraft. Läs mer om betting på CS:GO här.

Som man märker handlar inte bara odds- och betting om fysiska sporter som fotboll och hockey utan idag kan man i stort sett betta på vad som helst inom samhället. Världen är full av spelmöjligheter så passa på att upptäcka dina favoriter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *