Lägg inga dumma spel

betknapp

Som vårt starkaste tips till alla nybörjare för betting och odds är att inte lägga några dumma spel, vilket kanske anses väldigt uppenbart. Här är våra allra enklast tips för en behaglig och vinstfylld upplevelse på betting sidor online.

1. Välj rätt sport

Det är mycket enklare att lägga ett spel när man har förståelse vad sporten går ut på, hur laget/utförfaren kan vinna och är någorlunda uppdaterad i. Eftersom du vill satsa på en sport och betta är det nästan självklart att du funderat på en eller en annan sport som du finner interessant.

2. Välj rätt odds

Det är mycket som kan påverka en match/tävling som gör att odds förändras. Det du kan göra för att få bättre kolla på oddsen är att hålla koll på det senaste inom den match/tävling och lag/utförare som du tänker spela på. Det främst kan vara om något av lagen saknar nyckelspelare, reser man långt till matchen/tävlingen, väder och den något varierade dagsformen med mera.

3. Lägg inga dumma spel

Om du är i bettingvärlden för att vinna bör du inte hålla dig till ett lag/utförare utan kunna hålla känslorna borta. Satsa på de lag som mest sannolikt kommer att vinna. Om du spelar på live spel eller live odds bör du inte ändra eller lägga dina odds bara för laget som leder gjort snabba mål, poäng eller respektive. Det behöver inte alltid vara till din fördel, när det kan vara till din fördel är om utövarna eller lagen är väldigt jämna. Det gäller detsamma här, att kolla upp hur lagen ser ut och vad som skulle kunna ske. Ett dumt bet är att satsa på något som definitivt inte har någon fördel eller chans. Undvik därmed att betta på delar av matcher/tävlingar (som enstaka set i tennis, quarters i basket) om du inte känner ett visst övertag för det laget du ska betta på.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *